Kundalini Yoga med Ewa Jind Amrit Winberg

Kundalini Yoga-läraren och Yoginin Ewa Jind Amrit Winberg upptäckte Tibetansk Yoga och meditation i Australien 2003. Hon har även utövat Hatha Yoga, Ashtanga Yoga och Bikram Yoga, har studerat Feng Shui och är sedan några år tillbaka certifierad lärare i Kundalini Yoga. Hon har klasser på svenska, engelska och spanska och även för barn.

Ewa Jind Amrit (Princess who is the Amrit Nectar of the Soul)  är född i Sverige men har rest runt mycket i världen med mottot att glädja andra genom att själv vara en lycklig person. Yogi Bhajan som är mannen bakom den Kundalini Yoga hon lär ut är en av de som inspirerat henne tillsammans med Eckhart Tolle, Dalai Lama,  Adyashanti, Osho, Paulo Coelho och Karen Kingston för att nämna några.

Oavsett om du aldrig provat innan eller om du är en inbiten yogi finns det plats för dig på något av hennes pass.

Tisdagar 19:15 – Inomhus (Tatami Studio) Calle Sardenya 100, Metro L1 (röda linjen) Arc de Triumf eller Marina.

Lördagar 09:30 am – På stranden vid Hotel W, metro L4 (gula linjen) Barceloneta.

Ewa är även tillgänglig för privata klasser och/eller små grupper på övriga dagar och tider. Läs gärna mer om Ewa och hennes verksamhet på hennes hemsida eller facebooksida där man kan kontakta henne och hålla sig uppdaterad om eventuella ändringar i schemat.

Eva von Boisman

eva@barcelonaforum.se

Ewa
Foto: Nikki Rylin

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>