Wing-man till farsan…

Min far är singel sen strax över ett år tillbaka. På onsdagen gick vi på Räkfrossa på Vetlanda Stadshotell. Jag vet, låter inte så spännande men är brutalt trevligt. Det är alltså tema Skaldjur buffé och live-underhållning. De har det bara 10 onsdagar varje år, dvs under sommaren. Folk klär upp sig, inga raggare eller fylla utan allmänt chill. Mitt uppdrag för kvällen var dock ej räkor, utan att försöka fixa ett ragg till farsan. Jag hade några damer runt 50 på G, men de rökte och då går de bort då min far är hälsofreak. Well, så här laddade var vi innan utekvällen, dock bara jag som fick ligga :)
WIN_20140702_181719

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>