Vår och bag in box på spanskt vis

Våren har kommit till stan! Det fanns gott om vårtecken när jag promenerade runt i solen i morse utan jacka. Köerna börjar bli långa till Sagrada Familia, jag blev nästan påkörd av en Gokar, förvirrade turister med kartor stod i vägen och duvorna på Plaza Cataluña är i full gång med sina parningsritualer.

IMG_3224

Den här bilden tog jag i somras eftersom det kändes lite fånigt att stå och fota mitt i akten. Än så länge har jag bara sett en barbent människa men de bruna dunjackornas tid med skärp som alla spanska tjejer över 30 verkar gilla är för varma nu. Det har dom inte fattat dock.

Ett annat vårtecken är att inbjudningarna till picknick i Ciutadellaparken och kaffe i Parc Guell börjar ploppa upp. Vad passar väl bättre då än ett paket vinfestisar. Här trepack med två deciliter i varje till överkomligt pris på Carrefour.

1

Om man vill ha en större förpackning  och få ner literpriset ytterligare kan man välja en 8-litersdunk. Ej för finsmakare.

1

Vi har inte riktigt hängt med årstiden och jag insåg att vi fortfarande har jul på vår balkong. Vi letar febrilt efter den perfekta lägenheten så balkonginredning har inte legat speciellt högt på prioriteringslistan.

1

När vi äntligen hittat hem kommer jag köpa ett citronträd. Eller varför inte apelsin eller lime. Dock ingen kattsvanskaktus (till höger på bilden). Jag hade en sådan en gång i tiden som jag försökte plantera om. Ja ni fattar själva hur det gick.

1

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>