Utelåst i bara linningen

Jag vaknade halv 12 idag. Då hade min vän stått och ringt på dörren en timme. När jag väl fattade att det var hon och inte någon jobbig granne som glömt sin nyckel for jag upp inlindad i enbart ett påslakan. Slam. Just ja. Nyckeln. Där stod vi. Jag yrvaken, hon extremt kissnödig men åtminstone påklädd. Som tur var står modemet utanför dörren och hon hade sin surfplatta med sig så jag kunde få tag i Christian och visa på en karta var hans kontor ligger, dit hon fick knalla för att hämta nyckeln. Själv stod jag som ett fån utanför dörren till lägenheten med håret stående åt alla håll, tuggandes på hennes chips med ett lakan runt mig och hoppades på att grannen inte skulle komma hem. Tacka vet jag svenska lägenhetsdörrar som man låser med nyckel utifrån. Vem hade trott att den här Kalle Ankadörren skulle vara så inbrottssäker och inte gå att bryta upp med det gamla kontokortstricket!

dörr

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

1 Response

  1. Anette says:

    Det här skulle jag vilja ha sett….. HaHa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>