Umbrella Contact

Umbrella
Umbrella Contact är ett svenskt företag som är etablerade i Barcelona sen närmare två år tillbaka. Företaget arbetar med tjänster såväl mot privatkund som företag och deras nyckelord är transparens och öppenhet. Utöver det erbjuder de sina anställda stor flexibilitet när det gäller arbetstider.

Just nu söker de personal för omgående anställning. Man arbetar i två olika skift fem timmar om dagen. Morgonpasset börjar 09.15 och eftermiddagspasset 15.15. Umbrella sitter i fräscha lokaler centralt i Barcelona.

Information om tjänsten:
-Arbete såväl mot privatkund som företag
-Timlön samt provision
-Deltidsarbete, fem timmar om dagen, totalt 100 timmar/månad
-Tvåskift med stor flexibilitet. Morgonpasset  börjar 09.15 och eftermiddagspasset 15.15
-Möjlighet finns också att arbeta helg
-Personlig coachning sker varje dag.

Ansökan skickas till info@umbrellacontact.com. De söker medarbetare som planerar att stanna sex månader eller mer i Barcelona. I ansökan meddela gärna hur fort ni kan omlokalisera er till Barcelona om ni inte redan bor här.
För mer information besök deras hemsida http://umbrellacontact.com/ 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>