Ultraljud v 13

01

Nu har vi gjort första ultraljudet. Allt gick bra men vi är besvikna att Christian inte fick följa med in. Nästa gång tar vi med någon som kan ta hand om Julia. Vet inte hur det hade löst sig om jag kommit dit själv med henne. Tror knappast de hade skickat hem mig. Vi har skämtat mycket om att det kanske skulle bli tvillingar och vi är lättade att så inte är fallet. Förra graviditeten gjorde jag första ultraljudet i vecka 14, nu är jag i vecka 13. Den gången var vi väldigt på om att vi ville ha ett uttalade om vad det kunde tänkas vara för kön. Hon klämde tillslut fram att hon egentligen inte kunde uttala sig om det men att det var en tjej. Hon hade rätt. Denna gång frågade de mig direkt om jag ville veta vilket kön det är. Jag svarade ja. Hon sa att man aldrig kan säga det helt säkert men att det är en tjej. Det är många som reagerat på att vi gått ut med att det är en tjej men än sen? Vad är det värsta som kan hända? Att vi får veta att det är en kille med minisnopp vid nästa ultraljud? Nja det kan vi nog leva med. Men jag kan ju ha missuppfattat också. Hon sa att det är en ninja.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

2 Responses

  1. Grattis till den söta Ninjan i magen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>