Tur i både spel och kärlek

Finns det något bättre att komma hem till än det här efter att ha jobbat hela lördagen och dessutom bara sovit en timme natten innan på grund av mygginvasion i sovrummet? Christian är otroligt romantisk, väldigt bra på att höja mitt humör och är otroligt omtänksam. Jag däremot är rätt kass på romantik och skyller på att jag är Vattuman. Vi är sådana har jag hört.

Han är även väl medveten om att det inte är någon idé att prata med mig när jag kommer innanför dörren innan jag ätit då jag blir som en hund med rabies när jag är hungrig. Jag väljer dock att se det som att han är extremt romantisk före att han här rädd för sitt liv.

puss

Inte nog med att jag har ett sådant kap till pojkvän, jag har tur i spel också. Häromdagen slog jag nämligen mitt rekord i Tepz som man kan spela på hemsidan till vilken lokaltidning som helst.

spel

Ja ni ser ju. Romantisk som en kokosnöt.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>