Top Advisors

TopAdvisors1

 

Top Advisors är ett företag med passion, hunger samt förmåga. Vi arbetar med noggrant utvalda klienter samt medarbetare. Vi bygger både enskilda individer och grupp. Vi vårdar våra kundkontakter och och arbetar i en motiverande och trivsam miljö med bara 5 min promenad från Plaza Universitat.

Hos oss gör varje säljares insats stor skillnad och vi arbetar därför med kontinuerliga värderingar, coachning och utbildningar för att varje individ ska utvecklas så långt som möjligt, personligt och yrkesmässigt.

Vi arbetar med tydliga mål, provosioner och bonusar. Har tävlingar på individ- samt gruppnivå. Gymkort på DIR till duktiga medarbetare. Vi håller vad vi lovar och vi kan vårt jobb.

Är du en resultatdriven, kommunikativ person med förmågan att möta olika individer samt alltid har ett driv efter att förbättras? Då kan du ha kul, utvecklas och tjäna pengar– Sök till oss!

 

Vi arbetar:

Mån– torsd 12.00-19.30
Fred 11.00– 18.30

 Kontakt:

+ 34 665253398
+ 34 665253393

Adress : Carrer d’ Aragó 179, planta 2, 08011 Barcelona

Ansökan med CV samt personligt brev mailas direkt till : m@bcn-recruitment.com

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>