Tillbaka från Sverige

6

Vi har varit i Sverige några dagar. Jag träffade mina närmsta Barcelonavänner i Göteborg och så blev det mys hos svärfar. Det blev en snabb visit med massa praktiska saker som skulle fixas. Däremellan hann jag med en massa fikabröd. Lussekatter, daimtårta, princessbakelser, kakor, bullar, chokladrutor, godis, ja det mesta. Gick upp ett kilo under resan.

2

Efter orkanen Julia…

1

Resan var ingen höjdare. Försenade plan båda resorna och ett inrikesflyg med extremt otrevlig personal, under all kritik. Aldrig upplevt något liknande någonsin i dålig service. Själv har jag jobbat i många många år med kundmottagande och visst tappar man fattningen ibland när man har en dålig dag eller en extremt jobbig kund men jag skulle aldrig någonsin få för mig att kalla någon “dum i huvudet” och i samma veva skylla på min arbetsgivare att jag inte kan ge bättre service.

Sista dagen i vecka 25 i graviditeten idag och jag har hittills gått upp fem kilo. Det sparkas en hel del, främst på kvällarna i alla riktningar. När jag ska sova känner jag av en del ryggont och foglossning. Fortfarande inget allvarligt men värre än förra graviditeten. Inte så konstigt då vi har en ettåring att bära runt på. Imorgon ska jag till vårdcentralen kl.08 för graviddiabetesprov. Man dricker en obeskrivligt söt, äcklig sockerlösning och tar blodprov efter en timme. Inget jag ser fram emot. Ingen sovmorgon och ingen frukost förrän det är klart.

5

Jag är nöjd med vistelsen i Sverige, vi fick gjort det vi skulle och hade det riktigt mysigt. Skönt att komma tillbaka till ljus och värme dock.

3

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>