Tibidabo

Igår hade vi en sån där riktigt mysig dag som man kommer minnas länge. Vi tog direktbussen till Tibidabo från korsningen vid Plaza Catalunya och Rambla Catalunya. Den kostar 2.90 enkel väg, går var 20:e minut och man kommer hela vägen upp.

halllleluuja

Vi tänkte vara lite ekonomiska och tog med egen dricka. En flaska Moêt.

stek

När vi fått i oss den och beundrat den underbara utsikten över vår fantastiska stad ett tag blev vi inneslutna i ett stort moln. Man såg inte längre än till en restaurang så vi gick dit. Det var inte helt oväntat ett klassiskt turisthak och det bästa vi hittade på menyn var chicken nuggets och pommes men vi hade det väldigt mysigt när vi satt där och tittade ut på alla stackare som inte hunnit få ett bord innan himlen ramlade ner. Vi såg ingen ände på ovädret så vi fick idén att ta in på hotellet i närheten. De hade ett rum för 300 euro så vi tog bussen hem istället och lämnade den maffiga känslan av Independence Day och Armageddon bakom oss, glada och nöjda över att ha hittat på något kul trots det mindre roliga vädret.

tibidabo

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>