Tagit upp golfen igen!

Bor man på en golfbana måste man spela golf. Förrförra veckan var jag och köpte ett nytt set Wilson till ett fantastiskt pris, de hade utförsäljning precis när jag äntligen bestämt mig för att börja spela igen :) Snyggt va? Komplett set och fick med lite bollar och peggar på köpet.
12992189_10154107181213584_400758221_n
Bilden ovan är från vår terrass, till vänster ser man ett par av hålen i kanten av golfbanan.  Förra helgen var en av min bästa polare och hälsade på från Stockholm så blev en runda golf. Det var 5 år sedan tror jag. Allt faller verkligen på plats här nere på solkusten. Det gjorde det i Barcelona också såklart, men där jag och Eva befinner oss i livet med vår lilla dotter så var det ett optimalt beslut att flytta ner hit. Vi saknar faktiskt inte Barcelona alls.
bildf2 dtere

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>