Ta chansen, callcenter utökar med 15 platser i Barcelona!

äger
Vill du satsa på en karriär i Barcelona inom finansiell löneadministration? Callcenter skapades ur idén om att hjälpa privatpersoner att få bättre ekonomi och en enklare vardag. Vi söker nu fler investeringsrådgivare till Barcelona att förstärka vårt starka team som i dagsläget består av 40 personer.

Callcenter är ett företag där våra kunder och medarbetare är våra största tillgångar. Callcenter grundades 2012 och bolaget började med att förmedla marknadens billigaste fordonsförsäkringar till privatpersoner och företag. Vi har sedan 2012 vuxit och utökat vår verksamhet som idag består av fem affärsområden; Privatekonomi, pensionssparande, försäkringar, lån och el. Callcenter tjänster har inga bindningstider, dolda avgifter eller kostnader. I dagsläget har vi närmare 50 000 kunder men vi vill bli fler och därför expanderar vi nu ytterligare.

Tjänster med start 3:e September
Investeringsrådgivare – 15 platser. Som investeringsrådgivare på Callcenter har du kontakt med privatpersoner och hjälper dem till ett bättre sparande, framförallt när det gäller pension då många svenskar inte gör aktiva pensionsval. Alla kunder har olika behov, och som rådgivare hjälper du våra kunder att hitta de avtal som passar bäst för just dem, både innehållsmässigt och prismässigt. Tidigare erfarenhet inom konsumentrådgivning är meriterande, men inget krav då utbildning sker internt. Social kompetens däremot är en egenskap vi värdesätter starkt. Det finns stora möjligheter att växa internt inom företaget, såväl i Spanien som Sverige om man vill omlokalisera sig.

Övrig Info:
-Grundlön 1400€ vid 100%

-Sysselsättningsgrad 80%
-Höga månatliga bonusar på förmedlat kapital. Normallön Stockholm  3200€/månad (vid heltid)
-Arbetstider 12-20.30 måndag, tisdag, torsdag och fredag
-Alltid ledigt onsdagar under sommarhalvåret
-Möjlighet finns att gå upp på 100% från oktober.
-Swedsec certifiering vid fast anställning
-Kontoret ligger centralt i Barcelona med goda kommunikationer

-För de som kommer från Sverige erbjuds hjälp med arbetstillstånd, bankkonto och boende
-Finns även möjlighet att arbeta halvtid och arbetsdagarna kan anpassas efter den anställdes behov

Ansökan:
Ansökan skickas till christian@barcelonaforum.se Vi tillsätter löpande och intervjuprocessen pågår vardagligen så skicka in er ansökan så fort som möjligt. Utbildningsstart är torsdagen den 3:e september med nästa start  torsdagen den 1:a oktober. Har man möjlighet att snabbt omlokalisera sig från Sverige är det ett plus. Intervjuer från Sverige sker antingen från Stockholmskontoret om man bor nära, annars via skype. Helst dock på plats. OBS! I ansökan är det viktigt att ni meddelar när ni kan flytta ner om ni inte redan bor i Barcelona.

Christian Ternstedt
Christian@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>