Stambyte suger!

I flera månader har de renoverat fastigheten vi bor i och det är på riktigt helt fruktansvärt med allt borrande. De skulle vara klara efter Jul och nu är det framflyttat till Maj. Vi älskar vår lägenhet men det kommer inte hålla i längden, framför allt inte då Julia föredrar att vara vaken på nätterna vilket gör att det är ljud dygnet runt. Så igår gjorde jag en deal med hotellet på andra sidan gatan med några nätter i månaden så vi kan få lite lugn och ro. Tjejerna tog första natten själva och verkade trivas väldigt bra :)
162 1616

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>