Söndagsångest med guldkant

I morse flög min bästa vän från Barcelona för nya äventyr någon annanstans i världen. Det känns tungt och det såg ut såhär när jag gick till jobbet samtidigt som hon lyfte från el Prat. Vackert och vemodigt.

9

Vi hade en sista middag men det blev inga bilder jag vill bjuda på därifrån. Inte ett torrt öga och för mycket eyeliner på fel ställen.

Tidigare på dagen drog jag, svärmor och Christian upp på Tibidabo. Det är inte varje dag man spelar kort med den här utsikten.

1

De tyckte att det var en kul idé att ta sig upp i en av attraktionerna, en liten korg som tog oss ytterligare många meter upp i luften. Fantastisk utsikt över hela Barcelona.

2

Jag trodde jag skulle dö när jag åkte upp i Eiffeltornet i Paris. Lite samma känsla nu. Visst ser jag lugn och avslappnad ut här, speciellt med tanke på mitt avslappnade grepp…

6

Det var här jag tänkte att pariserhjulet hade varit en bättre idé.

5

Det var ändå helt klart värt det. Helt otrolig utsikt.

3

På kvällen sa jag som sagt hejdå till bästis men fick lite uppmuntring av min hunk med gitarr efteråt.

7

Stort tack för en rolig helg till svärmor Anette också!

8

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

2 Responses

  1. Joje says:

    - å nu kommer ni till snarlikt landskap me den lilla skillnaden att det bara är enstaka hus. Ja å sen finns det inget räcke att hålla sig i… :)

  2. "Svärmor" says:

    Tack själva. Vi syns på Arlanda imorgon. Ta med er varma kläder! Kram på er båda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>