Sol, sol sol!

Idag trotsade jag och Elin alla hajvarningar och åkte till Platja de Castelldefels. Helt underbart, milslång strand och stora vågor. Det enda vi såg var en späckhuggare i plast. Det ska visst finnas hajar över två meter längs kusten nu som säkert gillar att tugga på svenska blondiner. Vi lade oss där livvakterna låg och förväntade oss att de skulle dra igång ledmotivet till Hajen i högtalarna och rädda oss om de fick syn på en haj.

Nu sitter jag och Christian hemma och väntar på att hyresvärden ska komma för att förhandla om kontraktet. Än så länge är han bara 20 minuter sen.

10264274_10152432580483584_1177290712041511713_n

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

2 Responses

  1. lisa says:

    20 min räknas väl inte ens som sent på de breddgraderna?

  2. evaa says:

    Hajvarningen gäller inte på vår del av castellfefels playa iaf, då har de den röda flaggan uppe… Idag var det helgrönt. Låg åxå på plsyan hela dagen, synd att vi inte såg varandra. Hade sällskap av en grön krokodil :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>