Söker ni skandinavisk personal eller önskar kostnadseffektiv exponering, kontakta oss!

barcelona-sants
Driver ni ett företag i Spanien som söker svensk eller skandinavisk personal eller vill ni bara synas med er tjänst? Bli  partner med oss på Barcelonaforum och nå den målgrupp ni söker. Vi är Spaniens största onlinemagasin för Skandinaver med närmare 50 000 unika besökare per månad.

Majoriteten av Barcelonaforums läsare bor i Skandinavien, resterande här i Kataloniens huvudstad Barcelona men även runt om i Spanien. Vårt forum är den perfekta kanalen att marknadsföra sitt företag samt även rekrytera ny personal från Barcelona, övriga Spanien och Skandinavien. Barcelonaforum.se har i dagsläget  42 700 unika besökare per månad och närmare 300 000 klick. Vi växer med 10% i trafik varje månad. I juni kommer vi introducera  25 nya bloggare i vårt forum, alla skandinaver med bas främst i Barcelona vilket gör att vi förväntas öka markant i besökarantal framöver. Som företagskund på Barcelonaforum får man en paketlösning med såväl stående företagsinformation, möjlighet till dagliga uppdateringar om nya tjänster, banner på startsidan och exponering på löpsedeln med artiklar.

Våra priser är långt under marknadsvärde och vi har paket för så lite som 69€ i månaden till våra samarbetspartners som inkluderar såväl artiklar som stående företagspresentation. Statistik via Google Analytics skickas ut veckovis och man kan avbryta samarbetet när man vill om det mot all förmodan inte skulle ge den effekt man önskat!

För kontakt och offert vänligen mejla: info@barcelonaforum.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

1 Response

  1. Ulf Hedqvist says:

    Jag och min fru älskar Barca. Ska dit igen nu i september och stanna hela månaden. Vi har en dröm att skaffa lägenhet i Barcelona på något sätt och vistas där delar av året. Vi är Psykoterapeuter båda två och är lite äldre fast ungdomliga till sinnet (50 och 60 år ;-)) Jag har läst mycket om Barcelona och Gaudí och kan tänka mig guida samt jobba i min proffesionellt som terapeut, handledare och utbildare. Min fru likaså. Spännande sikte. Håller gärna kontakten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>