Skridskobana på Plaza Catalunya

Skridskor

Oavsett om du är Bambi eller Peter Forsberg kan det vara kul att åka skridskor mitt på Plaza Cataluña. Den 23:e november till den 6:e januari kommer en temporärt byggd ishall, “BarGelona”, vara öppen för allmänheten.

Det är andra året i rad men i år är rinken större och det blir ett späckat program med aktiviteter för att främja vintersporter i samband med Barcelonas ansökan om vinter-OS 2022. Det kommer arrangeras utställningar och nybörjarkurser i ishockey, curling, short track och konståkning. Rinken omfattar 3600 kvadratmeter vilket gör den till den till den största i sitt slag i Europa. Det kommer även finnas en rink för barn och ett café.

Den bästa spanska konståkaren genom tiderna, Javier Fernández, kommer att uppträda. Han blev EM-mästare 2013 och 2014 och tog även VM-brons båda åren. Vi kommer också kunna se isdansparet Sara Hurtado och Adrià Díaz Fernández visa upp sina talanger.

Butiker som ligger i centrum och ingår i Barcelona Commerce Foundation sponsrar BarGelona och kommer att erbjuda biljettrabatter. Utan rabatt kommer priserna vara sju Euro för en halvtimme och nio Euro för en timme och då ingår hyra av skridskor.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>