Sju sorters kakor

Mina vänner i Barcelona ska ut och klubba ikväll. Själv sitter jag i samma mysbyxor i en hörnsoffa sedan fem dagar tillbaka i en villa i Vetlanda. Stormtrivs och skulle kunna stanna här och ladda batterierna medan sambons farsa sköter min tvätt en vecka till. Det är kontraster som gör livet spännande. Idag har jag ätit sju sorters kakor hos en farfar och ätit jordgubbar med grädde och druckit överbliven julmust hos en farmor i Eksjö.  Igår körde jag bil en timme bland gärsgårdar, röda stugor och kohagar.  Har inte kört på tre år men det gick hur bra som helst, det var en fröjd att gasa på lite. Nu vill jag inte göra min kära svärfar som är världens goaste orolig, 70-80 knyck var snabbt nog för mig som var lite ringrostig. Vi stannade till vid en småbåtshamn och avklarade hångel på brygga och småprat med lokalbefolkning. Jag visade även en båt som liknade den jag köpte när jag var 20 bast. Den låg i småbåtshamnen i Tranås när jag bodde där. Snygg var jag inte men jag hade ju båt.

båt

Jag önskar att jag kunde säga att det inte är tjejen på bilden som skrivit inlägget men jag bjuder på det. Ibland kan jag sakna det så det är väl bara att hoppas på att någon av mina singelkompisar styr upp en kille med båt ikväll så vi får cruisa lite i Medelhavet, det var ett tag sedan sist.

sitges beach

 

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>