Short Cut Cine Barcelona

Short cut cine

Nu öppnar ett koncept upp som är helt nytt för Barcelona för alla sociala filmälskare. Den 3:e februari är det premiär för Short Cut Cine. Flera kortfilmer kommer att visas på Jam Circus varannan tisdag. Där man kan ta in en runda öl och tapas, mumsa popcorn, titta på film, dricka Jägermeister och socialisera med likasinnade.

Konceptet finns i flera städer runtom i världen men inte här. Vår månadens svenne Gabriel Frendberg som dragit igång projektet tillsammans med sin flickvän såg ett behov, fick den briljanta idén att göra något åt det och kör nu igång här i Barcelona.

Short cut Cine kommer att arrangeras på Jam Circus, en bar/association där det alltid händer något, fotoutställningar, akustiska gig och annat trevligt.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>