Sellbytel

images
The SELLBYTEL Group was founded in 1988. During the course of two and a half decades, what began in Nuremberg has led to a great number of high-valued strategic partnerships with eight brands and more than 70 locations and local offices around the world.

Sellbytel är en av världens största callcenters och arbetar med kunder såsom HP och Facebook. Kontoret i Barcelona är en av deras största i världen. De söker i princip alltid skandinaver att arbeta mot den nordiska marknaden.

Kontakt:

Telefon:  +34 93 4005 000
E-mejl: info@sellbytel.es
Hemsida: http://www.sellbytel.com

Adress:  Sellbytel Group S.A. Avda. Diagonal 197, 12ª planta. 08018 Barcelona

Lediga tjänster:  KLICKA HÄR!

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>