Sammanfattning!

God kväll bloggen. Sitter hemma efter jobbet ganska så ordentligt seg men på väldigt gott humör! Den här helgen har haft det mesta, det händer alltid något i Barcelona men denna helg var det ännu mer än vanligt! Oväntad släktbesök från Småland samtidigt som vi även mötte upp Ken Leenard med fru Anna Dabrowski från Las Vegas. Folk hör alltid av sig i sista sekund eller när de redan är på plats i stan. Min kusin är dock ursäktad då han inte ens visste om att han skulle hit… Well, tror Eva sammanfattar helgen bäst så läs hennes blogg härsjälv blir det sängen nu. Nöjer mig med en bild från vår fantastiska kväll på Camp Nou i går kväll!
Ber1

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>