Roomies i Barcelona del 6

Jag har suttit en stund och letat lägenhet till en par kompisar. Nu är det ett tag sen man själv var i den sitsen då man fick plöja igenom alla boendesidor med fult fulare fulast. Det här med att pimpa en aning innan man fotar och lägger ut är ingen försäljningsmetod som nått Spanien än. Man får sålla rejält, det är bara att ha is i magen och tålamod. Om man ska stanna en begränsad tid och vill ha en viss standard rekommenderar jag Barcelona Home som inte lägger ut vad som helst. Idag var jag dock inne på andra sidor då jag letar främst efter en ommöblerad lägenhet för flerårskontrakt.

Hur tänkte de här? Ingår det brandvarnare?

01

Världens minsta toalett?

02

Absolut mys a la 2015…?

03

Charmigt. Eller…?

04

Användbart skrivbord. Oklart om giraff ingår.

05

Fredagstacos anyone? Oklart om elefantbeten ingår. Även oklart om det finns djurhuvuden uppsatta på motsatt vägg men skulle inte bli förvånad.

06

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>