Robert Gustafsson i vårt kvarter!

Vi såg storsatsningen “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” på svenska för ett tag sedan, baserad på boken med samma namn, skriven av Jonas Jonasson. “El abuelo que salto por la ventana y se largo” är den spanska titeln. Jag är den typ av människa som behöver en biosalong för att fokusera på en hel film och inte göra tre andra saker samtidigt. Den här filmen satt jag som klistrad framför i soffan. Kan tänka mig att se den flera gånger om. Kanske inte på spanska dock även om den antagligen blir ännu mer komisk. Jag har letat efter en biograf som kanske visar den på originalspråk här i Barcelona men har inte hittat någon hittills. Man blir glad av att se en full i fan Robert Gustafsson i sitt kvarter varje dag! Jag ger den 5 ostbågepåsar av 5 möjliga.

robban

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>