Regionsval, tre apor, två bröllop och en möhippa

Just nu är det ett jäkla liv i vårt område. Det är valvaka i Castelldefels, regionsval. I form av strandparty med fullt ös. Spanjorer kör oftast all in om det finns en anledning till fest, ju högre decibel desto bättre. Just nu är det allsång till Highway to Hell, verkar lovande. Igår tog jag en halvtimmes promenad innan schlagerfinalen. När vi flyttade hit var jag rädd att vi skulle få en släng av lappsjuka, speciellt jag som bott i centrala Barcelona i fem år. Men det händer saker här hela tiden.

De tre aporna i sand

6

Bröllop

1

Bröllop nr. 2

2

Möhippa

3

X antal lekande barn

4

Trubadurkväll

5

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>