Pumpalatte

Efter ha jobbat 20 timmar hittills denna vecka var det riktigt nice att träffa min bästa vän på Starbucks. Jag kommer bli ruinerad på deras nya Pumpkin Latte. Trivsel i en mugg! Här är det höst två veckor sen blir det fram med vinterjackan. Det slår om snabbt. Det ändrade om till vintertid och vips vill man ta fram juldekorationer och dricka pumpalatte mest hela tiden. Eftersom jag och Elin är ganska extremt frekventa besökare på uteserveringen på Rambla Catalunya och hon planerar sin flytt till Göteborg om bara några veckor så gäller det att passa på.

Det kommer inte bli något Starbucks utan Elin. Skulle kännas som jag var otrogen. Vi började jobba här tillsammans 2009 och hon var den första jag tog en fika med när jag kom till stan. De kan fortfarande inte stava våra namn dock. Sedan dess har vi hållt ihop i vått och torrt. Jag kan inte tänka mig ett Barcelona utan henne. Därför gör jag just det, väljer att inte tänka på det. Min andra bästa vän Maria flyttade härifrån för två månader sen och jag dränker just nu den sorgen i pumpalatte. När Elin åker får jag väl börja pendla till IKEA och gå på glöggen istället.

starbucks

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>