Prova på salsa gratis

1

Vill du lära dig dansa salsa eller bachata och se om det är något för dig? Du kan prova på gratis på U! Dance, en av de bästa dansskolorna i Barcelona.

Dansskolan har fyra lokaler i Barcelona, på Balmes, Comte Borell, Calabria och Consell de Cent. De har en halvtimme på onsdagar då man kan gå till U! Bar på Consell de Cent 280 och prova på utan att anmäla sig innan och man har chansen att träffa andra medlemmar från skolan.

VIll du ha mer info kan du kolla in hemsidan och anmäla dig till en gratislektion här: www.escuelasalsabarcelona.com/clase-de-prueba/

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>