Primavera Sound 2015

1

Primavera Sound pågår den 28-31:a maj i Parc Del Forum med ett fullspäckat artistschema. Anthony and tje Johnsons, the Black Keys, Ride, Patti Smith och the Strokes är headliners men kolla gärna igenom hela listan då den är lång.

Festivalen har arrangerats varje år i Barcelona sedan 2001 med pop, rock och dansmusik. All info med repertoar, tider, hur man tar sig dit och hur du köper biljetter hittar du på hemsidan: www.primaverasound.com

Du kan välja att köpa biljetter för hela festivalen, endagsbiljetter eller VIP-biljetter. Man kan enkelt ta sig till festivalområdet med metro L4 (gula linjen) till EL Maresme-Forum.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>