Presenter

I helgen var vi på inflyttningsfest. Vi var rätt nöjda med vår present.

1

Än mer nöjda var vi med vårt rim som vi knåpade ihop efter ett glas Cava under första halvtimmen av melodifestivalpremiären. Vi vet inte om det var bidragen som fick oss att börja rimma på anknytningar till sex och bajs men kanske. Såhär två dagar senare var det ju kanske inte lika fyndigt och roligt som vi tyckte just då.

2

När en nära vän till mig fyllde 30 fick hon en c:a en meter hög flamingo i plast. Hon hade nämnt i förbifarten några år tidigare att hon ville ha en sådan i badrummet vilket jag snappade upp. Klädaffären Blancos skyltfönster på vår gata vittnar om att de uppenbarligen aldrig går ur tiden.

3

För c:a 15 år sedan snappade jag upp att min dåvarande pojkvän ville ha en sådan här Ab Roller som man kan träna magen med. Jag fattade inte varför han ej såg glad ut när han fick den i julklapp. Jag som varit så lyhörd.

ab roller

Det är tur att mina nära och kära är riktigt bra på att köpa presenter. Jag har fått väldigt mycket bra presenter genom åren. Den bästa födelsedagspresent hittills var ju att få åka med Christian till New York, vilken höjdpunkt! Tummen upp på den!

20150123_171347

 

 

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>