Premiär för BrewDog i Barcelona

2

Igår öppnade BrewDog portarna till sin nya bar i Barcelona. Ett ställe för dig som gillar öl och även vill testa nya ölsorter. Vad sägs om en Cocoa Psycho, Punk IPA, Dead Pony Pale Ale eller en vanlig hederlig stor stark.

2007 tröttnade Martin och James på det utbud som fanns och började brygga sin egen öl och ale. Idag har BrewDog 26 barer mestadels i Storbritannien men även runtom i världen. De har 20 olika tappar och betydligt fler sorters öl på flaska.

 

1

Baren är i två våningar och ligger på Carrer de Casanova 53. De skriver på sin hemsida att Barcelona upprätthåller den punkkänsla som de eftersträvar.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>