Platja Castelldefels

20111004_132906-1024x682

Tycker du det är för mycket folk på stranden och för skräpigt i vattnet? Ta tåget till Platja de Castelldefels.

En halvtimmes tågresa från Passeig de Gracia har du en helt fantastisk milslång strand med trevliga strandbarer, så kallade chiringuitos. Du kan köpa ett opersonligt 10-resorskort för c:a 10 euro vilket lönar sig om ni är flera. Tåget går mot Vilanova la Gertru varje halvtimme. Tänk på att det finns en station som heter Castelldefels som ligger precis innan Platja de Castelldefels så du slipper en lång, onödig promenad. När du går av vid Platja Castelldefels har du ungefär 50 meter ner till stranden. Här kan du prova på kitesurfing och paddleboard.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>