Gravid v 36

16298960_10155002279438584_6256874778339543710_n

Nu har jag satt mig och börjat skriva ner vad jag ska packa inför förlossningen. Det är lite mer att förbereda denna gång då vi måste se till att barnvakterna har allt som Julia som är 14 månader behöver också, det är nog det som känns allra viktigast. Jag minns inte riktigt vad jag packade sist. För mycket tror jag. Jag har inte fått någon lista från barnmorskan än men å andra sidan vet jag att det till exempel stod med “parfym” sist så den kändes ändå oklar. Sist hade jag glömt packa våtservetter vilket jag fick skit för minns jag. Eftersom jag fortfarande ammar Julia på morgonen (mest för att själv kunna ligga och dra mig i sängen en stund) så lär det ju funka smidigt direkt med amningen tänker jag. Sist var jag lite nojig över det och huruvida man skulle skaffa amningsnapp och krämer innan. Det funkade ju smidigt från start så jag är glad att jag aldrig la pengar på sånt.  En längre tid har jag oroat mig för hur det ska gå med Julias ammande och hennes sovande i vår säng nu när nästa bebis kommer. Känner mig lugnare nu då det känns som hon tappat intresset för amningen litegrann och jag mest ammar för att själv kunna lägga mig och vila en stund. Senaste veckan har vi även lyft över henne i sin egna säng när hon somnat och hon har sovit där hela nätterna. Hon vaknar några gånger varje natt och man får byta blöja och ge henne välling men hon somnar om snabbt så länge man är tyst och lugn. Hon sover nog bättre själv faktiskt. Jag trodde jag skulle göra det också men jag är väl så van vid att vakna konstant plus att jag ligger och grubblar på massa skit som bara tar en massa energi. Inatt mådde jag illa och fick inte mycket sömn alls, idag superförkyld blandat med illaående. Hoppas på att kunna sova gott ikväll och vakna lite mindre sliten. Kan inte fatta att det är så nära nu. Visst känns det i kroppen men den här graviditeten har gått så otroligt fort.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>