Översvämningar!

Det har regnat mycket sista veckan och vi är rätt trötta på det då vi mest suttit inne. Det var först igår kväll när jag kollade sociala medier som jag fattade hur mycket regnet förstört. Översvämningar överallt! Vi är glada att vi bor längst upp på en höjd. Såhär såg det ut igår en knapp kilometer bort.

001

Vi verkar verkligen ha prickat in ett år med extremväder här nere. I vanliga fall är det inget vatten alls på den yta kortet är taget förutom två små dammar på golfbanorna.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>