One Contact

ONE
ONE Contact är ett Customer och Contact Service Center (CCSC) företag som utvecklar kundkommunikationen för ledande företag och organisationer.

Företaget arbetar med outsourcing av Kundservice, Telemarketing, Marknadsanalys m.m. Som samarbetspartner inom effektiv kundhantering erbjuder vi våra klienter tjänster och teknik som förbättrar deras konkurrensförmåga och lönsamhet. Vi hanterar uppdrag på alla nordiska språk, engelska, tyska och spanska. Vi är medlemmar i Sveriges CallCenter Förening. Vi är stolta över den höga nivån på erfarenhet och kompetens som vi därför kan erbjuda våra kunder. Vi är dock mest stolta över alla våra duktiga medarbetare som alltid strävar efter att överträffa mål och utveckla våra uppdragsgivares verksamhet.

Kontakt
Telefon: +46 8 587 40 500
E-mejl: info@onecontact.se
Hemsida: http://www.onecontact.se/
Adress:  Padilla 323. Barcelona 08025

LEDIGA TJÄNSTER KLICKA HÄR!

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>