Officiellt la Familia

Idag har vi registrerat oss som familj och det mesta administrativa som måste fixas efter man fött barn är klart. Har även varit på rutinkoll på barnavårdscentralen och allt är som det ska. Med det menas att det är typ tre grejer kvar innan jul att fixa med (som vi vet om nu) bortsett från besök på sjukhus och vårdcentraler. Min bilkörning är ju inte den bästa, vilket den inte blir när man knappt kört de sista 10 åren och när man tagit körkort i en liten ort som Tranås. Men tog det såklart lugnt och försiktigt som man gör när man har en tre veckor gammal bebis i bilen.

02

Nu kan jag röra mig obehindrat igen och har möjlighet att börja komma i form. Vikten är jag nöjd med men jag vill ha en starkare kropp med lite mindre häng, lite mer muskler och bättre hållning. En graviditet tar såklart ut sin rätt på kroppen och de senaste två månaderna med höggraviditet och läkning har varit oerhört frustrerande för mig som har svårt för att hålla mig stilla i vanliga fall.

Lever lite som i en bubbla nu, det tar på krafterna att vara nyblivna föräldrar och fullt fokus är på det. Samtidigt som det är en obeskrivlig glädje och en tid som aldrig kommer tillbaka och man vill ta tillvara på så mycket det bara går.

01

 

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>