Nya tjänster på Callcenter Barcelona

11539237_1620100524895045_406120187521432921_o
 har sedan våren 2015 flyttat många av sina tjänster från Stockholm till Barcelona, som nu blivit största kontor inom koncernen.  I dagsläget har företaget närmare 40 medarbetare i Barcelona och nu skall kontoret växa ytterligare.

Information från företaget:

Vill du ta chansen att arbeta för ett företag i Barcelona mot skandinaviska marknaden där man verkligen kan utvecklas och göra karriär? Vi erbjuder spanska kollektivavtal, 32 dagars betald semester och en grundlön på 1400€. Utöver det även möjlighet att få fast anställning efter tre månader vilket inget annat företag med svenskanknytning kan erbjuda i Spanien. Vi arbetar med investeringsrådgivning vilket innebär pensionsfonder (PPM och tjänstepension), lån, el, försäkringar och kundtjänst. Dvs i princip allt inom privatekonomi riktat mot konsumenter i Skandinavien. Börjar du arbeta med oss erbjuder vi en 10-årsplan även för dig, inte bara våra kunder.

Vi har kontor på Passeig de Gracia vilket är lokaliserat mitt i Barcelona centrum. Vare sig du bor nära centrum eller ej blir kommunikationerna till arbetet väldigt enkla. Förutom en grym arbetsmiljö och underbara kollegor bjuder vi även på hotellfrukost varje måndag innan jobbet samt After Work varenda fredag, vi har kul tillsammans :) Nu ska vi expandera och söker nya talanger såväl med som utan högskoleutbildning för våra olika tjänster. Varmt välkomna att  ansöka.
BILD1företag
tvååååaan

Tjänster som vi efterfrågar nu:

 IT-Tekniker
Vi är på jakt efter en glad och skön IT-kille/tjej som kan sköta det mesta när det gäller nätverk, medarbetare och sladdar. Kan man Windows servrar, hårdvara, mjukvara, UBUNTU linux och dessutom har erfarenhet av IP telefoni/Växelsystem så är du rätt person för oss. Det är meriterande om man kan programmera och projektleda. Programmeringsspråk Html och php är krav. Utbildning däremot  är inget krav, vi anställer dig och inte din högskoleexamen.

Ekonomiassistent/Vd sekreterare
Kan du spansk ekonomi? Vet du hur man redovisar löner och skatter i Spanien? Då är du rätt person för oss. Vi behöver dig för att underlätta & ingå i vår ledningsgrupp då vår expansion i Barcelona har gått fortare än beräknat. Det vore bra om du kunde såväl svenska som spanska och engelska även om svenska inte är ett krav.

Investeringsrådgivare – 12 platser
Är du en social person som tycker om ekonomi och att hjälpa privatpersoner till ett bättre sparande? Då är du personen för oss. Du kommer hjälpa människor i Sverige att få bättre ekonomi. Call Center säljer ingenting, vi hjälper konsumenter att spara pengar och att vara deras ekonomiska trygghet och rådgivare i de val man måste ta i livet. Alla som blir fast anställda får även SwedSec licens vilket gör att man kan arbeta som exempelvis privat rådgivare på svenska banker eller på börsen.

Alla tjänster i Spanien är just nu på 80% vilket innebär ledigt onsdagar. Så man får chans att njuta av Barcelona. De fyra dagar i veckan man arbetar ställer vi däremot höga krav. Är du redo att anta den utmaningen? I så fall skicka ansökan till:

christian@barcelonaforum.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>