Ny gammal bloggare!

PicMonkey CollagebcnPicMonkey Collageh
Hej och hå därute i världen! Jag heter Bella och är 20 år. Jag lever just nu mitt liv i vackra Spanien där jag jobbar som au pair hos en familj utanför Girona. Mycket härligt! Jag har bloggat sedan 2007 men på http://bbellahh.blogg.se där jag hör till som mest. Här skriver jag nu medan jag är här nere i Barcatrakterna! Jag åker till Barcelona varje helg där jag har mina vänner. Jag älskar Barcelona! Om jag själv fick välja hade jag velat flytta hela min familj samt huset vi bor i till centrum av Barca, det hade varit alldeles ultimat. Men så är icke fallet och jag är glad ändå!

Jag ville mest introducera mig här och hoppas att ni har det bra och gillar det ni ser! Kikar ni in på min blogg jag länkade så kan ni se mer bilder från min tid här nere.

Puss & kram!/B

Bella Weider

Mitt namn är Bella & jag är en 20-årig tjej bosatt i en liten by utanför den vackra staden Girona, Spanien. Här arbetar jag som au pair på vardagarna & om helgerna åker jag till underbara Barcelona där mina vänner bor. På min blogg skriver jag om mitt liv här nere, mina känslor & tankar när hemlängtan slår till, samt musik & fotografering som är mina två stora intressen. Hoppas ni gillar't!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>