Nu har vi gift oss!

Igår gifte vi oss i Svenska Kyrkan Costa del Sol! Vi  bokade ett datum en dryg månad fram och slog till. Omedvetet bokade vi treårsdagen för vårt första möte. Vi har diskuterat så länge hur stort vi vill ha det, i vilket land, inne eller utomhus, var man ska dra gränsen för vilka man ska bjuda, hur mycket pengar det känns värt att lägga på ett bröllop och jag har inte velat vara gravid så jag kunnat ta några glas. Jag kände nånstans att jag har så orimligt många människor jag velat bjuda och även om man begränsar antalet gäster hade vi behövt skicka inbjudningar åtminstone ett halvår i förväg för att folk skulle kunna planera sina resor och logi och hej och hå. Så vi tog ett beslut att nu kör vi här utan släkt och vänner och bjöd in ett tjugotal vittnen.

Det blev en otroligt lyckad tillställning. Prästen lyckades få ceremonin väldigt personlig och all personal på svenska kyrkan har hjälpt oss och bemött oss så fint från början till slut. Vi bjöd på Cava och Christians hemgjorda smörgåstårta efter vigseln sen åkte vi och tog en sen bröllopslunch själva. Julia var helt slutkörd och sov för kanske första gången på ett halvår sig igenom hela måltiden.

Jag och Christian kan ha väldigt olika åsikter om politiska frågor, hur man kör snabbaste vägen till mataffären eller hur man placerar ett ostpaket i kylskåpet men stora beslut i livet är vi i princip alltid rungande överens om. Vi började fixa med bröllopet förra veckan när vi kom från Sverige. Vi hittade ringar på 10 minuter, vi var överens om vilka låtar vi skulle ha med, vi hade samma uppfattning om outfit och upplägget. Här kommer några av de bilder vi fått hittills.

1 2 3 4 5

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>