Nu händer det grejer.

Hola bloggen. Gått några dagar sen senaste inlägget. Vi har besök från Stockholm sen lördag morgon. Det blev väldigt spontant men lite affärsmöjligheter har öppnat upp sig väldigt snabbt så vi hyser en f.d kollega med hans tjej. Imorgon ska vi kolla på kontor för deras verksamhet där jag också kommer vara inblandad. Det är inte vilket kontor som helst utan faktiskt mitt gamla kontor med mitt tidigare jobb, då det bestämt sig för att lämna Barcelona och flytta hem till Sverige med sin verksamhet. Ska bli kul att hälsa på sina gamla kollegor imorgon bitti men samtidigt märkligt om man skulle komma tillbaka till samma kontor igen. Hänt så mycket sista dagarna så helt utpumpad. Hörs imorgon, sleep tight.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>