New York here we come!

Från Barcelona till Stockholm i slutet på december, sen vidare till Karibien, tebaxs till Stockholm efter nyår, ner till Norrköping  och sen vidare mot Småland några dagar. Sen tillbaks till Arlanda och efter det flyget hem till Barcelona. There and back again som man säger. Vi har precis börjat landa men ny flyger vi igen, känns overkligt. Dags för Långhelg i the big Apple New York som jag bjuder min kära fästmö på i födelsedagspresent! Upplevelser är värda mycket mer än ting, tror vi bägge är överens om det så kändes som perfekta presenten… Imorgon bitti drar vi över Atlanten igen för fjärde gången på en dryg månad men denna gång till coolaste stan på jorden (om än kall dessa tider)  Kommer bli fantastiskt!
new_york_1

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>