Musik är bästa drogen!

Det har gått knappt två dygn sedan Barcelona Beach Festival och jag gör fortfarande allt jag gör till en inbyggd takt på 120 bpm och med en rygg som en gammal kärring från allt dansande. 25 000 pers är det som antagligen går omkring precis som jag fortfarande, så många var vi som delade upplevelsen i lördags. Vem behöver alkohol och droger? Känner mig fortfarande euforisk och vägrar komma tillbaka till verkligheten. Music is the shit.

bbf

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>