Mors dag

Idag har jag blivit firad på mors dag för första gången i mitt liv. Det känns lite konstigt, väldigt vuxet men framför allt mysigt! Christian är mycket bättre på såna här grejer än vad jag är. Jag blev väckt med frukost på sängen.

163Julia fick smaka på apelsinen och den nypressade morotsjuicen så hon var också rätt nöjd. Efter det åkte vi upp till Mijas Pueblo. Vi valde vägarna som får en att tänka på Kalle Ankas husvagnssemester och hur tacksam man är över sitt liv.

164161

Vi lunchade och gick omkring litegrann.

161 162

Vem kan motstå ett sånt här ställe? Choklad i mängder!

161162Utsikten var det inte heller något fel på.

161

Så tacksam för att ha dessa två i mitt liv!

 

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>