Min gitarr

Jag började spela gitarr ordentligt när jag gick i 8:an. Den första låt jag lärde mig var “Ride cowboy, ride”, sista spåret på Bon Jovis album “New Jersey”. När jag kom hit till Barcelona hade jag ingen gitarr med mig men lyckades pruta ner ett paketpris på longboard+gitarr från 160 till 70 Euro av en stackars norrman som skulle flytta hem dagen därpå. Jag har fortfarande inte fått med mig min Ibanez ner som jag haft från start. Den står hos min syster. 2006 blev jag andragitarrist i ett rockband och köpte en ESP, jag hade en Gibson Nighthawk men tyckte den var för liten. ESP’n  har flyttat runt hos olika vänner i Örebro i fyra års tid nu och jag vill sälja den. Så om någon är sugen så är det bara att höra av sig! Här är den, min pärla!

 

IMG_1005

 

När jag ändå är i säljartagen kan jag meddela att jag har en ståplatsbiljett till Pearl Jam i Stockholm 28 juni som jag köpte samma minut de släpptes. Samma dag är det Bröllop i Jönköping och därför vill jag sälja den. Det finns biljetter kvar men min är betydligt billigare!

Såhär snygga var vi på den tiden då jag levde ut min dröm som rockstar :) Vad hände sen då? Jimmy quit, Jody got married? Det är så det ser ut idag ungefär. De andra spelade vidare i olika konstellationer och själv hade jag mest prestationsångest men var oerhört tacksam över att ha fått  lära mig grymt mycket av fyra riktigt begåvade grabbar som jag träffade på en bro i Örebro en lördagnatt.

 

n679666822_325691_7738

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>