Min älskling

Glömde ju skriva, men måste såklart lägga upp den här söta bilden. Eva är den första flickvän jag har som gett mig mer blommor än tvärtom. När jag blev sjuk förra veckan hade hon med sig blommor hem från jobbet. Såna gester är värda mer än alla pengar i världen. Nästan månad firar vi ett år. Det känns som vi varit tillsammans i 10 år, men att det gått på en vecka. Så kul har det varit. 2014 är utan tvekan det snabbaste året i livet. 2012-2013 kändes dock som 20 år, så det kommer väl ifatt nu..
10726608_10152766756273584_203061880_n

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>