Michael Kors

2

Vill du shoppa kläder och accessoirer från Michael Kors?  Vi sammanställt var i innerstan du kan köpa vad.

Michael Kors har sin egna butik på Passeig de Gracia, 100. På varuhuset Corte Ingles markplan på Plaza Catalunya finns en butik med väskor, en avdelning med parfym, en med solglasögon och en avdelning med klockor och smycken. Klockor hittar du även på Tomas Colomer på Portal de l’Angel, 7. Om du vill fynda kan du ta bussen till la Roca Village Outlet Shopping där MK har en butik. Kläder finns på Felgar på Passeig de Gracia 6. Mobiltillbehör och ett fåtal väskor finns på bottenvåningen på Apple Store vid Plaza Catalunya, Adress Passeig de Gracia, 1.

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>