Mercé 24:e september

01

Idag är programmet späckat med aktiviteter hela dagen. Här kommer några exempel på vad man kan kolla in ikväll.

16:00 Tangokurs i Ciutadellaparken

17:30 HOP15 Uppträdanden med alternativ dans, beatbox mm i Ciutadellapraken.

18:00 Countryfest som arrangeras av Hostal D’art. C/ Bruniquer, 57. Metro L4 (Gula linjen) till Joanic.

18:00 Milonga (en sorts tango), kurser och uppvisningar vid Mercat de les Flors, Carrer de lleida, 59. Metro L3 (gröna linjen) till Poble Sec.

18:00 Parad genom centrum med gigants (jättedockor) från Plaça Universidad längs med Pelai, las Ramblas, Carrer de Ferran.

18:30 Ett gäng uppträder med ballonger som rekvisita i Ciutadellaparken. Vi har inte sett den så exakt vad som menas blir en överraskning.

19:00 Den katalanska kören Choral d’Entitats uppträder på Plaça del Rei.

20:00 Den argentinska filmen “Elefante Blanc0″ visas på Cinemes Girona. C/ Girona, 175.

20:30 Amerikanska Mercé. En stor klassisk orkester spelar pampiga amerikanska verk och  filmmusik av bland annat Leonard Bernstein vid Katedralen på Avenguida Catedral 1.

21:30 Sista chansen att se ljud- och ljusupplevelsen “To fly to fly” (bilden ovan) i Ciutadellaparken.

22:30 Ljud- och ljusprojektionen på Plaça Jaume 1

23:00 Fyrverkerier och fontänshow vid fontänen på Montjuic. Metro L1 eller L3 (röda eller gröna linjen) till Plaça Espanya.

Det här är bara en del av alla aktiviteter och vissa äger rum flera gånger under kvällen. Hela programmet med aktiviteter som arrangeras i samarbete med kommunen hittar du här: http://lameva.barcelona.cat/merce/es/

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>