Mamma Mia!

01

På en idyllisk grekisk ö, bara några dagar före sitt bröllop, bestämmer sig en ung flicka att bjuda in sin far. Men vem av de tre män hennes mamma delat livet med är hennes far som ska leda henne till altaret?

Musikalen Mamma Mia! är skriven av Björn Ulvaeus och Benny Andersson och är späckad med kompositioner från tiden då de utgjorde de två B:en i ABBA. Denna uppsättning äger rum på Teatre Tivoli på Carrer de Casp, 8 (ett kvarter från Plaça Catalunya).

Biljetter kan du köpa på plats och kostar 25 -70 euro beroende på sittplats. Du kan se musikalen t.o.m. 28 februari 2016. Följande dagar och tider gäller:

Tisd, onsd, torsd: 20:00
Fred, lörd: 17:30 och 21:30
Sönd: 18:00

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>