Mäklaren & Praktikanten!

Idag var min dotter inne en stund på kontoret och hjälpte mig med lite pappersarbete :) Jag har varit lite hemlighetsfull med vad jag gör här nere på solkusten men jag började arbeta som fastighetsmäklare på ett stort och välkänt svenskt företag 1:a April. Jag var nere på intervju redan i februari och beslutat att flytta ner hit grundade sig delvis på att jag fick anställning som toppmäklare direkt utan att behöva göra hundår som listing agent, vilket var en förutsättning.
pappa1

Jag har redan sålt två objekt och kan ärligt säga att det är det  bästa och roligaste jobb jag någonsin haft. Har ju viss erfarenhet då jag arbetade som mäklare på Malta för 5-6 år sen när jag drev Medelhavsmäklarna. Men nu är jag anställd och det är skönt att slippa det personal- och ekonomiansvar jag hade i Barcelona nu när min Julia är så liten och gillar att vara vaken på natten ibland! Dessutom älskar jag såväl försäljning som fastigheter så det är rena drömjobbet.

Vi behåller såklart vårat forum som en rolig bisyssla och jag kommer resa till Barcelona en del för att träffa kunder men mitt fokus nu ligger på att bli solkustens bästa toppmäklare. Sen jag träffade Eva har allt jag gjort affärsmässigt blivit så jävla bra. Teamwork i en relation är viktigare än man tror på alla plan.

Profileny

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

1 Response

  1. André says:

    Gott å höra att det går bra nu för dig och din familj! :).. min kusin bodde i Marbella i typ 15 år och jobbade som golftränare och mäklare så jag var där och hälsade på för en typ 15 år sedan.. inte helt fel att bo där! En gång så sms:ade han en bild till mig när han festade med Boris Jeltsin.. vodka rent snaps :).. inte helt fel att bo i Marbella!.. hoppas ni trivs och ha en fortsatt jättefin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>