Livet deluxe!

Sen jag bloggade sist har Eva hunnit bli 16 veckor gravid och Julia som nu är blivande storasyster växer så det knakar, blir ett år gammal i November. Jag har även haft semester i Sverige tre veckor under sommaren, döpt Julia i Småland, sålt massa fastigheter i Spanien och nu på väg att köpa en egen. Min “bloggkarriär” är över, orkar och hinner inte, och det slutade vara kul för väldigt länge sen.  Allt har sin tid, dags att runda av online… Inte för att jag gjort något direkt avtryck men jäklar vad läsare jag haft genom åren.

Mina sista månader i bilder nedan, det har varit en händelserik sommar såväl i Sverige som  Spanien. Man kan verkligen se att Julia vuxit massa från juli till september och Evas gravidmage växer i samma takt. 2017 kommer bli ett innehållsrikt och givande år men ja, även brutalt mycket blöjbyten och bristfällig sömn :) Hade dock aldrig velat ha det på annat sätt. Jag ser väldigt mycket fram emot ett liv som tvåbarnspappa… I enskildhet. ska bli så skönt.

Puss. kramar. Sköt om er!

sista 0-01 0-02 0-03 0-04 0-05 0-2 0-4 0-5 0-6 07 0-8 0-9 1-1 2-1 3-1 4-1 5-1 6-1 7-1 8-1 9-1 11-1 12-1 13-1 14

ha det gött och njut av livet…

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>