Barcelonas ”Innehållsförteckning”

snapshot-lugaresinteres
Det finns massor att se och göra i Barcelona. Det kan man enkelt förvissa sig om genom att titta in på turistinformationen och be om ett par gratis listor som uppdateras några gånger om året, nämligen:

  • Listan med stadens muséer, och
  • Listan med andra intressanta platser

I listorna finns information om öppet-tider, webbadresser och ibland även information om entrépriser (och i förekommande fall även information om vilka dagar och tider det är fri entré till vissa ställen).

De kan ge massor av uppslag till aktiviteter i stan.
En av mina favoriter är parken Laberint-Horta, som ligger nära tunnelbanan, är ganska stor och samtidigt ett intressant utflyktsmål. Ett besök kostar bara ett par Euro, men det är t.o.m. fri entré onsdagar och söndagar.

Med dessa listor i handen har du en helt annan möjlighet att planera ett intressant program. Och nu kan du börja planeringen redan innan du kommer till Barcelona, eftersom jag har gjort listorna tillgängliga över internet!

Jag har ordnat så att det går att ladda ner de nu gällande listorna, som senast uppdaterades i maj 2014 (d.v.s) för fem månader sedan. Det kommer förmodligen en ny uppdatering inom den närmaste månaden. Om jag kommer åt, så skall jag då försöka att uppdatera filerna på min sajt.
Nu går det att ladda hem listorna för oktober 2014 från adressen nedan.

Du kan ladda hem listorna från http://fjellner.com/bcn/

Tor-Björn Fjellner

info@barcelonaforum.se

Tor-Björn Fjellner

Jag arbetar med marknadsföring, mobiltelefoni och projektledning. Jag var bland annat med och införde nummerportabilitet för mobiltelefoni i Oman. Läs lite mer om mig i min presentation: barcelonaforum.se/hej-jag-heter-tor-bjorn/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>