Lekgrupper

Nu har jag varit med Julia på olika lekgrupper. Igår var vi på en engelsk där det var 10-15 ungar upp till tre år ungefär. K a o s. Julia tyckte det var väldigt roligt med massa nya leksaker. Man märker att det är bra för hennes utveckling att leka med andra barn.

164

Kul för mig med att träffa andra mammor över en kopp kaffe. Barnen som kunde fick rita och limma fåglar. Eftersom alla barn var för små fick de titta på när föräldrarna gjorde det åt dom. Här min snygga koltrast…

163

Efter det gick jag och en av tjejerna och tog en fika på stan eftersom det var mer eller mindre omöjligt att höra vad någon sa därinne. Det visade sig att vi är födda exakt samma dag. Vad är oddsen för det? Efter det gick vi till Svenska kyrkan som har lekgrupper två gånger i veckan. Härliga människor, trevliga lokaler och väldigt gott fika. Julia lekte med Pippi Långstrump en stund. Hon kunde nog hållt igång några timmar till men jag var trött. En barngrupp per dag är lagom dos för hörseln.

162

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>